Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Westerpark
Van Limburg Stirumstraat 38
1051 BC AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 12.00 - 20.00 uur
Di: 10.00 - 20.00 uur
Wo: 12.00 - 20.00 uur
Do: 10.00 - 20.00 uur
Vr: 10.00 - 20.00 uur
Za: 10.00 - 20.00 uur
Zo: 12.00 - 18.00 uur

Westerpark úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wij stellen u graag voor...

maandag 09 mei 2022

Santa Marta al Monte - úw topSlijter NB

Santa Amaro al Monte – Limoncino Portofino
Deze verfijnde citroenschillikeur wordt op traditionele wijze geproduceerd en gebruikt exclusief de schillen van zorgvuldig geselecteerde citroenen uit de Ligurische Rivièra. Vanwege de Noord Italiaanse herkomst noemen ze dat Limoncino, in Zuid Italië heet het Limoncello . Door het natuurlijke verwerkingsproces blijven de meest aangename eigenschappen van de citroen en de geur van vers geplukt fruit behouden. Onze Limoncino wordt door de fans als minder zoet en romig ervaren.  

Drink zoals ze in Italië doen: puur ijskoud, of een paar druppeltjes in uw espresso of als een frisse mix met tonic of prosecco.  

Santa Maria al Monte - Amaretto
De Amaretto van Santa Maria al Monte is zoals een échte Italiaanse Amaretto bedoelt is: delicaat, smaakvol en mét amandelen. Gemaakt volgens een authentiek familierecept dat uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, met distillatie en infusie van allerlei kruiden, vanille, met de hand geplukte Siciliaanse amandelen en waaraan ook een oude Brandy is toegevoegd. 

Proef het verschil puur en gemixt!

Santa Maria al Monte - Sambuca
Sambuca is een iconische likeur die symbool staat voor de smaakvolle Italiaanse stijl. De Santa Maria al Monte Sambuca wordt volgens oorspronkelijk recept gemaakt in oeroude koperen alambiek en maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. De wilde vlierbloesem wordt door lokale verzamelaars ingeleverd bij onze fabriek, waar wij het samen met steranijs omzetten tot een zijde zachte likeur met 42% vol. alcohol.

Traditioneel geserveerd met drie koffiebonen die verwijzen naar gezondheid, rijkdom en geluk. 

Santa Maria al Monte – Elixir di Caffè
De haven van Genua was een van de eerste havens in de 17e eeuw waar koffie vanuit het Arabische schiereiland arriveerde. De populariteit van de drank in Europa begon en koffie werd de wijn van Arabië genoemd. De inwoners branden en brouwden de drank en gebruikten deze ook voor verschillende medicinale doeleinden. Vandaag de dag is Genua nog steeds een van de belangrijkste koffiehavens in Europa. Onze elixer di Caffè is een verrukkelijke likeur gemaakt is van een espresso infusie van de superieure geroosterde koffiebonen die alle passie en Italiaanse tradities ten aanzien van koffie samenbrengt in jouw glas.

De perfecte én onmisbare smaakmaker aan uw Espresso martini! 

Kom langs in onze winkel of shop online!

 

 

« Terug