Van Limburg Stirumstraat 38
1051 BC AMSTERDAM
Openingstijden
Ma: | 12.00 - 20.00 uur |
Di: | 10.00 - 20.00 uur |
Wo: | 10.00 - 20.00 uur |
Do: | 10.00 - 20.00 uur |
Vr: | 10.00 - 20.00 uur |
Za: | 10.00 - 20.00 uur |
Zo: | 12.00 - 18.00 uur |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Bereiding
1. Kook de eieren gaar in circa 8 minuten. Laat ze uiteraard even schrikken bij het afkoelen. Schil de asperges ondertussen goed (anders heeft u straks een schil in uw mond) en snijd een kleine 2 cm van de asperges af. Kook de asperges circa 7 minuten en prik dan even met een vork een paar asperges uit de pan. Buigen ze iets door dan zijn ze goed.
2. Kook naast de pan asperges ook alvast de krieltjes met een snufje zout gaar in circa 10 minuten. En bak de plakken beenham even om- en om.
3. Giet de asperges en krieltjes af. Pel de eieren ondertussen en snijd deze fijn.
4. Smelt de boter in een pan en snijd de verse bieslook fijn.
5. Leg dan de asperges op een bord, verdeel de krieltjes en de plakken beenham naast de asperges. En verdeel de stukjes ei over de asperges. Giet de gesmolten boter over de asperges en maak het gerecht af met een snufje peper & zout en de fijngehakte bieslook.
6. Pak een wijnglas en schenk de heerlijke Lifili Bianco Salento in en geniet!
Klik hier voor nog meer gerechten of mixtips!